Wily Erinkveld

w.erinkvel[email protected]

De boer dat is de kearl! Wily Erinkveld spreekt namens al zijn agrarische collega’s. Hij kent geen dossier waar CDA Berkelland in zijn raadsperiode ook maar iets heeft laten liggen. Hier oogstte hij veel waardering van collega’s. Een echte trotse boer!

Mijn naam is Wily Erinkveld. Ik ben geboren in 1964 en ruim 30 jaar getrouwd met Claudy. We hebben een zoon (Dennis) en een dochter (Iris). Iris is uitwonend. Samen met Claudy en Dennis run ik een melkveebedrijf met neventak (De Melktap) in het mooie Geesteren.

Ik heb in het verleden veel bestuurswerk gedaan, maar sinds ik de politiek in ben gegaan is dit behoorlijk minder geworden. Momenteel ben ik nog voorzitter van stichting “Oer-Dorp” en ben ik voorzitter van Vereniging van Boerengolfbaaneigenaren.
Deze functies doe ik als vrijwilliger en daarnaast doe ik van alles voor ons dorp Geesteren.

In 2018 ben ik met voorkeurstemmen in de raad gekomen en voor de komende gemeenteraadsverkiezingen sta ik op plek 5. Ik ga graag met onze inwoners in gesprek want samen kunnen wij Berkelland nog mooier maken.

De keuze voor het CDA Berkelland is voor mij niet zo moeilijk. Het CDA Berkelland is de partij die waardering heeft voor onze boeren, het verenigingsleven, tradities en zeer zeker niet te vergeten onze vrijwilligers daarnaast is een gezonde levensstijl, bouwen in alle kernen belangrijk voor CDA Berkelland.

Bereikbaar op: [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.