Ben Janssen

Lijst 7, nr 2

Welkom op mijn pagina. Ik ben Ben Janssen, geboren en getogen in Brunssum. Een echte lokale jongen, dus! Als oud-bestuurslid van tennisvereniging MED, waaronder twee jaar lang voorzitterschap, weet ik heel goed wat bloeit, broeit en boeit in Brunssum. De politiek boeit me en namens het CDA zet ik me graag in voor het realiseren van de kansen die op ons pad komen als zelfstandige gemeente. We moeten ze niet alleen willen zien, maar ook aanpakken!

Om maar een paar zaken te benoemen waarin we kansen moeten creëren: het centrum versterken, de woningbouw verbeteren. Niet alleen praten over de Oostflank, maar resultaten boeken door het aantrekken van bedrijven en organisaties die een kwalitatieve aanwinst zijn voor Brunssum en de jongeren een reden geven om hier te blijven wonen.

Ik hou van aanpakken. Binnen team CDA ben een echte brainstormer en een teamspeler. De politiek heeft meer teamspelers nodig, omdat het gaat om alle inwoners van Brunssum en niet alleen de eigen achterban of eigenbelang, hoe mooi je dat ook kunt verpakken in mooie woorden.

Het CDA is 'mijn' club omdat de standpunten en het gedachtengoed deugen.

Stem daarom op 14, 15 en 15 maart op Ben Janssen, lijst 7, nr. 2.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.