Martin Mordang

Thuis in Eigen Dorp

Dat zou de belangrijkste motivator moeten zijn voor elke partij in onze gemeente. We hebben het geluk dat we in een gemeente wonen waarbij iedere dorpskern zijn eigen unieke karakter heeft! Dat moeten we zo houden en tevens moeten we het mogelijk maken dat iedereen zich daar ook thuis kan voelen, door er te wonen, te werken en niet te vergeten om ook actief te zijn in het verenigingsleven. Daarbij wil ik mezelf de komende jaren in het bijzonder inzetten voor de jeugd en de jongeren. Om ervoor te zorgen dat zij ook een thuis hebben in onze gemeente en dat zij ook zichzelf kunnen ontplooiien. Woningen voor starters en jonge gezinnen, een actief verenigingsleven en passende en betaalbare zorg zijn daarbij essentieel. En dat alles met een financieel gezond huishoudboekje zodat we toekomstige generaties niet met grotere problemen opzadelen.

Ik ben Martin, 37 jaar, business controller van beroep en samenwonend met mijn vriendin en haar (onze) twee kinderen. Zelf ben ik in Heeze opgegroeid, ben ik naar de Merlebos gegaan en ben ik na een uitstap van 10 jaar in 2018 weer in Heeze komen wonen. Vanaf het moment dat ik terugben, heb ik mezelf ingezet voor het CDA als bestuurslid / penningmeester. Daarbij heb ik begin 2021 de cursus politiek actief gevolgd en hoop ik de komende jaren jullie te mogen vertegenwoordigen in de gemeenteraad.

Als het gaat om hobby's dan zijn er ongetwijfeld mensen die mij kennen als de judoleraar (nu alleen nog in Heeze, in het verleden ook in Leende en Sterksel), daarnaast loop ik hard (met of zonder obstakels) en mag ik ook graag gamen.

Nu ik iets over mezelf verteld heb, ben ik benieuwd naar jullie... Wie zijn jullie en voelen jullie jezelf thuis in ons dorp?

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.