Peter Vertogen

Ik ben Peter Vertogen, 62 jaren jong en geboren en getogen Heezenaar. Ik ben getrouwd met Monique en heb 2 zonen Dean en Kaj.
In het dagelijks leven ben ik ondernemer en ik heb mijn bedrijf aan de langstraat te Leende, Marvo tegels.
Een grote hobby van mij is Voetbal ik zit inmiddels al weer heel wat jaren in het bestuur van de RKSV Heeze.

Mijn politieke loopbaan is begonnen in 2006 als raadslid voor het CDA van Heeze-Leende, dus ik loop al wat jaartjes mee in het politiek landschap van Heeze-Leende en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Ik heb altijd wel een zwak gehad voor de lokale politiek want die gaat over onze eigen samenleving en over onze eigen gemeenschap. Laat ze in Den Haag maar landelijk beleid maken laat ons , het CDA, het lokale beleid maken. En omdat de gemeente Heeze-Leende mij aan het hart ligt wil ik mij daar voor inzetten. Dat ik dat doe voor het CDA was niet moeilijk, de gedachtengang van deze partij ligt mij wel en niet geheel onbelangrijk ondanks dat wij lokaal besturen hebben we als landelijke partij goede ingangen bij provincie en rijk.

Mijn persoonlijke speerpunten voor de komende 4 jaar zijn; Centrumplannen Heeze en Leende, Masterplan Lambrek, verkeer in zijn algemeenheid, wonen in de meest brede zin.

Kortom ik zet me graag in voor de gemeenschap Heeze-Leende-Sterksel-Leenderstrijp want onze inwoners verdienen dat.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.