In een drukke week met verkiezingen én een refefendum in Amersfoort heb ik me (gelukkig) met nog meer zaken bezig gehouden.
Wegens wat ziekmeldingen mocht ik invallen voor wethouder Tyas Bijlholt bij het 70 jarige bestaan van de beiaardierschool, wereldwijd hofleverancier van beiaardiers.

Daarna invallen voor wethouder Johnas van Lammeren bij de bewonersavond over de blauwe boten. Fijn dat veel mensen de moeite nemen om hun inbreng te komen melden. Nog fijner dat het een prettige en constructieve sfeer was.

Donderdag naar European Sportscape Summit in Amsterdam. Veel ideeën opgedaan over hoe we bewegen meer kunnen uitlokken in de openbare ruimte. Mooie voorbeelden uit Kopenhagen en België (Antwerpen en Leuven). 's Avonds nog een hele gezellige CDA ALV (met een heuse pubquiz, helaas 2de).

Vrijdag de eerste vergadering van POS-Amersfoort (Platform Ondernemende Sportaanbieders).
Veel Amersfoortse sportaanbieders willen meedenken hoe we meer kinderen, jongvolwassenen, volwassenen en senioren aan het bewegen kunnen krijgen. En hoe zijn uit de schaduw kunnen stappen en als volwaardige sparringspartner van de gemeente kunnen gaan fungeren.

Maandag 27ste november in de Amerena het Sportgala...daar kijk ik ook naar uit.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.