Natasja Heuwer, voorzitter

Als voorzitter van het CDA geloof ik in bescheidenheid van de mens die dienstbaar is. We zijn er voor deze aarde en voor een volgende generatie. Opkomen voor de zwakkeren in onze samenleving, maar er op mogen vertrouwen dat de meesten voor zichzelf opkomen. We doen het uiteindelijk samen!

Tom Koning, secretaris

Mijn naam is Tom Koning, ik ben de secretaris van het CDA in Amersfoort. In het dagelijks leven werkzaam bij een grote autodealer op de administratieafdeling. Ik ben geboren en getogen in Lemmer in Friesland, daar heb ik me ook jaren ingezet voor het CDJA. Inmiddels getrouwd met Marandi en sinds mei 2017 de trotse vader van onze zoon Melle.

Simon Geschiere

Sinds 2012 woon ik met veel plezier in de prachtige gemeente Amersfoort. Ik ben 37 jaar oud, gelukkig getrouwd en heb een drietal prachtige zoons. Ook voor hen ben ik bestuurslid. Duurzaamheid en duurzame politieke keuzes hebben invloed niet alleen op mijn generatie, maar met name ook op de volgende.

In het dagelijks leven ben ik accountant en belastingspecialist bij een multinational. Hierin heb ik vaak te maken met de uitkomsten van politieke keuzes en het belang van een goed werkende rechtstaat, zowel op lokaal als internationaal niveau. Ook de beweging naar een duurzamere samenleving heeft een directe invloed op mijn werk. Ik hoop deze kennis en ervaring in te kunnen zetten voor het CDA en Amersfoort in de komende jaren.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.