Armand Schins, voorzitter

Gezinssituatie: Getrouwd met Eke, 3 uitwonende kinderen

Sinds 1993 woon ik met mijn vrouw in Amersfoort. Hier zijn ook onze 3 kinderen geboren en grootgebracht. Sinds mijn 19de ben ik CD(J)A-lid en vanaf 1987 ben ik echt actief.

Van 2003 tot 2010 ben ik Campagneleider in Amersfoort geweest. Sinds eind 2010 mag ik met veel plezier het bestuur voorzitten.

Werk: Leidinggevende bij grote retailer in de Zaanstreek

Hobby: CDA, Tennis, Motorrijden, Wandelen, Fietsen

Floris van der Bijl, penningmeester

Ik ben Floris van der Bijl, bestuurslid en penningmeester van het CDA in Amersfoort, de stad waarin mijn opa kruidenier was en mijn vader onderwijzer werd. Van beide neem je wat mee en dan heb je maar zo een boodschap voor de stad en wil je ook nog goed op de centen letten… Samen met mijn vrouw Carolien en onze drie kinderen genieten wij  van de stad, de mensen, en de natuur in de nabije omgeving en we iedereen een sterke stad, waar we samen de schouders onder zetten. Want een sterke stad wordt niet gemaakt in het stadhuis, maar door ons allemaal.

Joël de Bree

Sinds drie jaar mag ik mij een Amersfoorter noemen. Ik ben namelijk een geboren en getogen Soester.Woon samen met mijn vrouw Coosje en onze hobby's zijn gezelligheid met vrienden, reizen en sporten. Altijd maatschappelijk betrokken geweest in Soest, onder andere vanwege mijn activiteiten binnen het bestuur van de Sylvestercross (een groot hardloopevenement). Na mijn verhuizing naar Amersfoort wilde ik ook 'wat' doen in en voor de Gemeente Amersfoort. Vanaf mijn jonge jaren altijd al het CDA gevolgd en de partij een warm hart toegedragen en nu ongeveer een half jaar bestuurslid.

 

Tom Koning, secretaris

Mijn naam is Tom Koning, ik ben de secretaris van het CDA in Amersfoort. In het dagelijks leven werkzaam bij een grote autodealer op de administratieafdeling. Ik ben geboren en getogen in Lemmer in Friesland, daar heb ik me ook jaren ingezet voor het CDJA. Inmiddels getrouwd met Marandi en sinds mei 2017 de trotse vader van onze zoon Melle.

Herbert ter Beek

Ik woon sinds 2014 met veel plezier in Amersfoort, met echtgenote Cornelie en drie kinderen: kleuter Alfons, peuter Filip en baby Ilse. Ik ben lid sinds mijn studententijd, maatschappelijk actief voor Stichting Vrienden van Sint Ansfridus en adviseur-eigenaar van een economisch beleidsonderzoeks- en adviesbureau, gevestigd in de mooie binnenstad van Amersfoort.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.