Investeren...in de samenleving

Het CDA is trots op Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg! Trots op de succesvolle verenigingen, de scholen, het natuurschoon en de kerken. Maar vooral trots op de mensen die er wonen, onze onderlinge solidariteit, ons doorzettingsvermogen en ondernemerschap. Het CDA is daarom trots op onze samenleving.

De afgelopen jaren heeft het CDA mogen bijdragen aan het besturen van de gemeente. Er is veel gedaan om onze gemeente nog beter te maken. Zo is er nu een slagkrachtig Sportbedrijf, heeft de tafeltennis een nieuw onderkomen in combinatie met de tribune voor VV Katwijk, is Gemeenschapshuis De Burgt gerealiseerd en kwam er extra geld voor startersleningen. En er staan grote investeringen in de stijgers zoals het kustwerk en de parkeergarage, de extra aansluiting op de A44 voor Flora Holland en een zorg-wooncentrum van DSV langs het kanaal.

Er komen echter grote uitdagingen op onze gemeente af. De economische crisis is nog niet voorbij, de overheid moet flink bezuinigen en de gemeente krijgt meer taken. Juist daarom wil het CDA blijven investeren. Investeren in mensen, verenigingen, ondernemers, sport en solidariteit. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.