20 mei 2024

30 Mei wijkbijeenkomst in Leidschendam Zuid

CDA Leidschendam-Voorburg nodigt inwoners van Leidschendam Zuid van harte uit voor een open wijkbijeenkomst op donderdag 30 mei. De bijeenkomst vindt plaats op de zolderverdieping van wijkhuis Het Tolhuis aan de Horre 1 en begint om 19:30 uur.

“In de gemeenteraad behandelen we onderwerpen die vaak grote invloed hebben op onze woonwijken. Bewoners weten als geen ander wat deze veranderingen voor hun omgeving betekenen,” legt fractievoorzitter Ron van Duffelen uit. “Sommige bewoners weten ons goed te vinden, maar dat geldt niet voor iedereen. Daarom organiseren we deze open bijeenkomst in de wijk zelf. We nodigen alle inwoners van Leidschendam Zuid van harte uit om op 30 mei naar deze avond te komen.”

De bijeenkomst heeft geen vastomlijnde agenda, zodat bezoekers de vrijheid hebben om zelf onderwerpen aan te dragen die zij belangrijk vinden. Er is voldoende gelegenheid om met verschillende fractieleden in gesprek te gaan over de wijk. “Overal in onze gemeente horen we bewoners met ideeën hoe hun wijk verbeterd kan worden. Daarom gaan we als partij de wijken in om ter plaatse met bewoners in gesprek te gaan. Wie weet beter wat er speelt in een wijk dan de bewoners zelf?” vult raadslid Lieke Muller aan.

De open wijkbijeenkomst is op donderdag 30 mei vanaf 19:30 uur op de zolderverdieping van wijkhuis Het Tolhuis (Horre 1, Leidschendam). Vooraf aanmelden is niet nodig, u bent van harte welkom.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.