12 februari 2024

CDA organiseert 29 februari wijkbijeenkomst Voorburg Noord

Donderdag 29 februari organiseert CDA Leidschendam-Voorburg een open wijkbijeenkomst voor inwoners van Voorburg Noord. Wijkbewoners zijn van harte welkom om vanaf 19:30 uur binnen te lopen in de Koningkerk aan Bruijnings Ingenhoeslaan 4. Dit is inmiddels de vierde wijkbijeenkomst die de partij organiseert.

“Eerdere bijeenkomsten in Voorburg-West, de Heuvel en Stompwijk leverden waardevolle inzichten op die wij meenemen in ons werk. We kijken dan ook uit naar goede gesprekken in Voorburg Noord. Iedere wijk kampt met unieke uitdagingen, en uiteindelijk weten de bewoners zelf het best wat in hun wijk speelt”, legt fractievoorzitter Ron van Duffelen uit. 

De wijkbijeenkomsten van het CDA zijn toegankelijk voor alle wijkbewoners, iedereen is welkom om deze avond aan te sluiten en input te geven. Van Duffelen licht toe: “Om 19:30 uur beginnen we met een korte voorstelronde, zodat iedereen weet welk fractielid zich met welke onderwerpen bezighoudt. Daarna is de agenda vrij voor inwoners om onderwerpen die zij belangrijk vinden te bespreken.” Ook dit keer zal de voltallige fractie van CDA Leidschendam-Voorburg aanwezig zijn.

“We nodigen inwoners van Voorburg Noord dan ook graag uit om donderdag 29 februari vanaf 19:30 bij de Koningkerk hun opmerkingen over de wijk te delen”, besluit Van Duffelen.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.