25 september 2023

Liesbeth van der Heide is onze kandidaat op de Tweede Kamerlijst!

Het kan u (bijna) niet ontgaan zijn, afgelopen zaterdag was het partijcongres van het CDA waar de definitieve kandidatenlijst voor aankomende Tweede Kamerverkiezingen is vastgesteld. We zijn heel blij dat onze kandidaat Liesbeth van der Heide definitief op plek 21 van de lijst staat. De afdeling was met een flinke delegatie aanwezig op het congres, om Liesbeth te steunen en natuurlijk om mee te denken en stemmen over het verkiezingsprogramma. 

Liesbeth was een betrokken bestuurslid van onze afdeling, tot zij in maart 2022 tot gemeenteraadslid namens CDA Leidschendam-Voorburg werd verkozen. Samen met haar fractiegenoten zet ze zich in voor onze gemeente, en nu krijgt ze de kans om dit op landelijk niveau te doen. We steunen haar van harte en zijn bovenal heel trots op deze goede kandidaat!

Een volledig profiel, en haar belangrijkste punten zijn te vinden op: www.cda.nl/liesbeth-van-der-heide. Ook kunt u haar volgen op: twitter.com/heideliesbeth en op instagram.com/liesbethheide.

Mocht u vragen hebben dan kunt u ook direct contact op nemen met Liesbeth via: [email protected]

 

Wilt u Liesbeth steunen? We kunnen uw hulp goed gebruiken! Canvassen, flyeren, mond-tot-mond reclame of een financiële bijdrage, het is allemaal welkom. Via [email protected] kunt u meer informatie krijgen over de mogelijkheden. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.