25 februari 2023

Open wijkbijeenkomst Voorburg west op 9 maart in Agora

CDA Leidschendam-Voorburg nodigt inwoners van Voorburg west uit om donderdag 9 maart in wijkcentrum Agora hun visie op hun wijk te delen. Deze open wijkbijeenkomst is de eerste in een serie waarbij de lokale CDA fractie de wijken in gaat om het oor te luisteren te leggen bij inwoners.

“In de gemeenteraad worden onderwerpen behandeld die soms grote invloed hebben op woonwijken. De bewoners zelf weten als geen ander wat die impact voor hun omgeving zal betekenen. Sommige bewoners weten de weg naar de raad en onze partij te vinden, maar dat is niet voor iedereen even makkelijk. Daarom organiseren we een open bijeenkomst in de wijk zelf. We nodigen inwoners van Voorburg west van harte uit om 9 maart naar deze open wijkavond te komen” legt fractievoorzitter Ron van Duffelen uit.

Er is geen vastomlijnde agenda voor de bijeenkomst, het staat bezoekers van de bijeenkomst vrij om zelf onderwerpen aan te dragen die zij belangrijk vinden. Op de avond is voldoende mogelijkheid om met verschillende fractieleden in gesprek te gaan over de wijk. CDA-raadslid en wijkbewoner Liesbeth van der Heide zal ook aanwezig zijn.

“Vanuit alle hoeken van onze gemeente horen we bewoners die niet alleen problemen melden, maar vooral dat ze ideeën hebben hoe hun wijk verbeterd kan worden. Daarom gaan we als partij de wijk in om terplekke met bewoners in gesprek te gaan, want wie weet nou beter wat speelt in een wijk dan de bewoners zelf?” vult raadslid Lieke Muller aan.

“Voor deze eerste editie is gekozen voor Voorburg west omdat dat een van de wijken is waar op dit moment veel speelt. De focus ligt 9 maart dus echt op deze wijk. Komende periode zullen we dergelijke avonden ook in andere wijken organiseren om van inwoners daar te horen wat er in hun wijk speelt” legt Van Duffelen uit.

De open wijkbijeenkomst is op donderdag 9 maart vanaf 19:30 uur in wijkcentrum Agora (Fonteynenburghlaan 11, Voorburg). Vooraf aanmelden is niet nodig, u bent van harte welkom.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.