18 juli 2023

CDA Zomerborrel voor 20/30/40'ers

Een mooier begin van de zomer hadden we niet kunnen wensen. Relus Breeuwsma (CDA Alphen aan den Rijn) en Lieke Muller (CDA Leidschendam-Voorburg) hebben op dinsdag 11 juli in Alphen aan den Rijn een CDA Zomerborrel voor 20/30/40’ers georganiseerd. Na een kabinetsval en wat roerige dagen in politiek Den Haag werd de geplande CDA Zomerborrel ineens een soort spontane campagnestart voor de aankomende verkiezingen. De positieve houding, bevlogenheid en enthousiasme waren duidelijk voelbaar bij de aanwezigen.

Van Alphen a/d Rijn tot Zwolle, van Rotterdam tot Utrecht, van Delft tot Boskoop, van Leiden tot Nederweert, van Papendrecht tot Leidschendam-Voorburg - uit alle hoeken van het land kwamen tientallen betrokken CDA’ers gezelligheid brengen. Het CDA verhaal #VoorHeelNederland was goed zichtbaar! 

De dag voor de zomerborrel maandag gaf CDA partijleider Wopke Hoekstra te kennen niet meer beschikbaar te zijn als lijsttrekker. Diezelfde dag gaf ook Tweede Kamer fractievoorzitter Pieter Heerma aan plaats te maken voor “een nieuwe generatie die doordrenkt is van christendemocratisch gedachtengoed en de energie om te knokken voor heel Nederland”. 

Dat die nieuwe generatie vol energie en enthousiasme klaar staat om dat gedachtengoed invulling te geven op lokaal, provinciaal, nationaal en Europees niveau was dinsdagavond meer dan duidelijk.

 

Vol goede moed gaan wij de zomer in. We kijken er naar uit om de komende maanden samen met jullie een sterke TK-campagne te draaien waarmee we onze partij #VoorHeelNederland positief op de kaart te zetten.

 

 

CDA, wij zijn er klaar voor. Op ons kun je rekenen!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.