Age Kramer

Fractievoorzitter

Mijn naam is Age Kramer, 63 jaar en woonachtig in Burgum. Geboren en getogen in de Noordoostpolder en na een studieperiode gewoond te hebben in Arnhem, naar het land van mijn voorouders teruggekeerd. Getrouwd en vader van drie “uitgevlogen” kinderen. In het dagelijks leven al geruime tijd werkzaam bij de provincie Fryslân en intensief betrokken bij alles wat met Toerisme en Recreatie te maken heeft in onze mooie provincie.

Veel dingen hebben mijn interesse. Fryslân, de mensen, de historie het landschap, de natuur, daar gaat mijn hart harder van kloppen. Je inzetten voor de publieke zaak zit in mijn genen en vormt ook de basis voor het vele (bestuurlijke) vrijwilligerswerk dat ik binnen onze gemeente verricht.

Het vele vrijwilligerswerk vormt ook de basis voor de politieke stap binnen het CDA.  Vanuit mijn achtergrond en overtuiging past het CDA mij als een jas. Niet in de laatste plaats vanwege het feit dat de partij midden in de samenleving staat en niemand uitsluit in onze samenleving. Geen mens uitsluiten en een ieder de ruimte geven voor zijn of haar mening, dat is een groot goed en daar wil ik mij graag voor inzetten.

Ik ben woordvoerder voor Algemeen Bestuur en Infrastructuur. Ik zit namens de fractie in het Presidium en ik ben contactpersoon voor de dorpen Noardburgum, Eastermar en Tytsjerk.

[email protected]

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.