Ruud Veldkamp

Ik ben Ruud Veldkamp getrouwd met Miranda en we hebben 2 zoons en wij wonen aan de Hoofdstraat in Gaanderen. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij 2 grootbanken heb ik 2 jaar mijn eigen advieskantoor gehad en ben ik nu sinds oktober 2019 werkzaam bij het ministerie van financiën. Ik heb ruime bestuurlijke ervaring waarvan onder andere 7 jaar voorzitter van VVG’25 in Gaanderen.

Ik ben sinds 2018 als raadslid actief voor het CDA Doetinchem. Ik stel me graag opnieuw herkiesbaar voor nog een volgende termijn. Ik vind het belangrijk om me voor de gehele gemeente in te zetten als volksvertegenwoordiger en bestuurder en dat voor Gaanderen in het bijzonder. Ik voel me maatschappelijk betrokken en ben goed ingevoerd in het Gaanderense verenigingsleven en sta als inwoner en als fractielid middenin de samenleving en hoor dus  veel van wat er speelt binnen het dorp. Het is goed om deze signalen mee te nemen naar de fractie en waar nodig hierop te acteren binnen de gemeenteraad.

Als teamplayer ga ik voor een goede samenwerking en zal ik daar opnieuw mijn steentje aan bijdragen. Ik heb een financiële achtergrond met veel affiniteit voor ondernemers. Een gezond financieel beleid en een gezond ondernemersklimaat zijn  belangrijke pijlers binnen de Gemeente Doetinchem. Door mijn bredere interesses ben ik ook voor andere onderwerpen prima inzetbaar.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.