Dennis van Hal

Ik ben Dennis van Hal, 28 jaar oud en woonachtig in Gaanderen. Sinds 2015 ben ik lid van het CDA en nu in de mogelijkheid om de inwoners van onze mooie gemeente te vertegenwoordigen.

De afgelopen periode ben ik als onafhankelijk adviseur werkzaam geweest vanuit MAGIS voor diverse gemeenten (Sociaal Domein) en woningcorporaties. Hierbij lag het specialisme op het versterken van de dienstverlening. In 2022 ga ik een nieuwe weg in door als adviseur bij de Rechtspraak te gaan werken.

Naast deze werkzaamheden zet ik mij al jaren in voor de topsport in de gemeente. Dit doe ik door onder meer te werken voor de jeugdopleiding van De Graafschap. Door deze ervaringen en mijn maatschappelijke betrokkenheid wil ik helpen aan een betere en sterkere gemeente.

Ons verkiezingsprogramma en onze identiteit laten zien dat we een partij zijn die zich niet op een groep inwoners richt, maar zich in de breedte inzet voor het belang van de samenleving in onze gemeente. Met veel enthousiasme en inzet gaan wij als partijleden binnen het CDA onze verkiezingsprogramma waar maken en ons maximaal in te zetten voor de maatschappij.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.