20 januari 2017

Hoe blijven vakantieparken aantrekkelijk voor de toerist?

De gemeente Epe zal duidelijk moeten zijn voor recreatieondernemers. De ene keer wel camperplaatsen de andere keer weer niet en dan weer wel, is geen beleid.

Recreatieondernemers zijn onze economie. Zij zullen met de tijd mee moeten. Binnen accommodatie is er nog onvoldoende in Epe. Het dierenpark is er niet meer. Er zal meer moeten zijn dan alleen maar bossen. Vitale vakantieparken reiken verder dan het park alleen.

In Epe Actueel Nieuws Hoe blijven vakantieparken aantrekkelijk voor de toerist

Bent u recreatieondernemer in de gemeente Epe? Kom dan naar de bijeenkomst over het toeristisch profiel en vitale vakantieparken op donderdag 2 februari (van 19.00 - 22.00 uur) op kasteel Cannenburch in Vaassen.

Daar legt wethouder Robert Scholten uit hoe de Veluwse gemeenten samenwerken om vakantieparken ‘vitaler te maken’. Ook geeft hij een toelichting op het nieuwe recreatiebeleid in de gemeente Epe dat ‘meer maatwerk’ biedt aan ondernemers door de inzet van ‘kwaliteitsteams’.

Bovendien wil Epe meer ruimte bieden aan camperplaatsen. Verder zal tijdens de bijeenkomst een ondernemer vertellen hoe hij succesvol zijn park al helemaal heeft aangepast. Benieuwd? Geef u op bij Geesje Swinkels via [email protected] vóór 28 januari 2017. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.