21 augustus 2017

Bezoek aan Gronau zaterdag 26 augustus.

Aan alle CDA-leden van de gemeente Epe.

Epe, 18 augustus 2017. Beste CDA leden, Zoals u wellicht weet heeft de gemeente Epe een stedenband met de gemeente Gronau in Duitsland. Door deze stedenband is een vriendschapsband ontstaan tussen de twee gemeenten. Deze wordt op verschillende manieren ingevuld, de agrarische jongeren hebben een uitwisseling gehad, de brandweer heeft elkaar ontmoet en afgelopen kerst hebben onze midwinterhoornblazers tijdens de kerstmarkt in Gronau gespeeld.

Zaterdag 26 augustus a.s. heeft de gemeente Gronau ons uitgenodigd voor een bijzondere dag. Die dag staat Gronau in het teken van samenleven in Europa. Natuurlijk mag daarom een delegatie uit Epe niet ontbreken. Daarom willen we u uitnodigen om mee te gaan naar Gronau op 26 augustus a.s. Er rijdt een bus vanaf het gemeentehuis in Epe naar Gronau. U kunt mee. De bus vertrekt om 12.00 uur, om 14.00 uur komen we aan in Gronau waar we een demonstratie van de brandweer uit Gronau zien. Van 15.30 uur tot 17.00 uur is er een podiumdiscussie onder leiding van Birgit Sippel, zij zit in het Europees Parlement voor de Sociaal Democraten.

Van 17.00 uur tot 19.00 uur kunt u zelf de binnenstad van Gronau bezoeken, een hapje eten en het voormalige Floriadeterrein bekijken. Vanaf 19.00 uur is er een feest in het stadspark met een concert en afsluitend vuurwerk. Daar wilt u natuurlijk bij zijn! Om 22.00 uur vertrekt de bus weer terug naar Nederland, hopen om 23.30 uur weer terug te zijn in Epe. De bus en de activiteiten in Gronau zijn gratis.

U moet alleen uw eigen maaltijd verzorgen voor de avond. Daarvoor zijn in Gronau voldoende mogelijkheden. Een uitgesproken kans om als lid van CDA gemeente Epe mee te gaan naar Gronau.

Als u mee wilt, geef dit dan zo snel mogelijk door aan Bertie Hendriks (fractielid CDA Epe), haar nummer is 0644628403 of via [email protected]. Wees er snel bij, want vol=vol.

Met vriendelijke groet,

Zwier van de Weerd, fractielid CDA gemeente Epe, raadslid in het comité internationale samenwerking gemeente Epe

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.