26 februari 2018

Activiteiten CDA-Epe

Epe, 26 februari 2018 Beste CDA Leden en niet leden gemeente Epe,

In de afgelopen tijd heeft u vast gemerkt dat onze campagne goed op stoom is gekomen. Hans Lindhoud heeft de posters geplakt, we waren goed aanwezig bij de carnavalsoptocht in Vaassen, de eerste debatten zijn gevoerd, op sociaal media zijn we druk met onze standpunten, filmpjes en vlogs en de eerste bezoeken aan de markt in Epe en Vaassen zijn gedaan. De pipowagen was daar erg opvallend en trok veel aandacht. In de pipowagen hebben we al bezoek gehad van de ondernemersvereniging Vaassen, bouwend Nederland en ook de ondernemersvereniging Epe komt nog een keer buurten in onze pipowagen. De komende week is het relatief rustig i.v.m. de voorjaarsvakantie. Toch wil ik met deze mail de activiteiten voor de komende weken doorgeven.

Op 27 februari a.s. om 19.45 uur W.G van der Hulstlocatie, W.G. van der Hulstraat 1 in Epe, Met zin over Christelijke Politiek

Op 28 februari a.s. om 19.30 uur in De Middenstip, is het debat wat georganiseerd wordt door Ons Mooi Epe. Albert zal daar bij zijn vanuit het CDA.

Op 3 maart a.s. 10.00 12.30 uur, staan we weer voor de marktcampagne in Vaassen.

Op 6 maart a.s. is het debat van de WMO adviesraad, ook willen we dan met de pipowagen bij de Spar in

Op7 maart a.s. van 10.00 tot 12.30 uur staan we weer voor de marktcampagne in Epe.

Op 10 maart a.s. willen we mee gaan doen met NL doet. Als CDA willen we ons dan in Vaassen nuttig gaan maken in de Kouwenaar.

Op 12 maart a.s. van 15.00 – 18.00 uur, conferentie: Integratie: Maak het samen waar als samenleving”. Grote Kerk in Epe spreker Pieter Heerma.

Op 17 maart a.s. 14.00 – 17.00 uur gratis zwemmen in de Koekoek in Vaassen (max. 500 personen, vol is vol) Bij al deze activiteiten is iedereen natuurlijk meer dan welkom.

Als je je nog niet aangemeld hebt voor bepaalde activiteiten of op de markt te staan of je wilt op zaterdagochtend 10 maart a.s. helpen bij NL doet, dan hoor ik het graag! Hoe meer zielen hoe meer vreugd en wij willen het CDA sterk maken.

Met enthousiaste groet namens het campagneteam, Bertie Hendriks [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.