17 oktober 2017

Epe onderwijsdorp 27 oktober 16.00 uur

Uitnodiging:

Epe onderwijsdorp 27 oktober 16.00 uur

In navolging van de succesvolle middag in en over de Hezebrink vorig jaar wil het CDA jullie uitnodigen voor haar startbijeenkomst. Deze keer gaan we het hebben over: Epe als onderwijsdorp Je komt hierbij meer te weten over Epe als onderwijsdorp. Dit onderwerp heeft het lokale CDA gekozen omdat de gemeente Epe ruim 7 miljoen gaat investeren in de RSG en de Krugerstee.

Maar niet alleen dat!

Ook omdat er in het onderwijsveld belangrijke ontwikkelingen zijn. Het programma ziet er als volgt uit: 16.00 uur Ontvangst met koffie en thee 16:30 Erik Visser als wethouder van Onderwijs en Jeugd zal een toelichting geven op het pad dat de afgelopen jaren doorlopen is met het onderwijsveld en de investeringen 17.00

Ton Harms over de expertise in Epe en de toekomst van de v.d. Reijdenschool 17.30 Marja van Rheenen over de toekomst van het voortgezet onderwijs en de RSG Om 18.00 zal er een stamppottenbuffet gereserveerd worden. De eigen bijdrage voor dit buffet bedraagt € 7,50. Bij opgave graag even aangeven of u het hele programma wilt bijwonen.

Opgave graag via [email protected] Iedereen met een hart voor het onderwijs is van harte uitgenodigd! Locatie: Van der Reijdenschool , Pr. Marijkestraat 10 in Epe.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.