20 december 2017

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Op maandag 8 januari 2018 van 16.30 - 19.00 uur is de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Epe in het gemeentehuis. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. De nieuwjaarsreceptie is een mooie gelegenheid om samen terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken op 2018. En het is hét moment om elkaar te ontmoeten en een voorspoedig nieuwjaar toe te wensen.

Wij zetten onze deuren daarom graag voor u open. De nieuwjaarsreceptie is voor iedereen vrij toegankelijk. Vrijwilligers- en Sportprijs Traditiegetrouw houdt de burgemeester rond de klok van 17.15 uur de nieuwjaarstoespraak. Daarna reikt wethouder Erik Visser om ca. 18.00 uur de vrijwilligersprijs uit.

Rond 18.15 uur brengt wethouder Robert Scholten bijzondere sportieve topprestaties en maatschappelijke sportinitiatieven uit het afgelopen jaar onder de aandacht met de uitreiking van de sportprijs en de ‘Heel Epe Beweegt’-prijs. Lancering buurtplatform Tijdens de nieuwjaarsreceptie is ook de lancering van het Eper platform van MijnBuurtje.nl en wordt de naam feestelijk onthuld. U krijgt de gelegenheid om kennis te maken met de site over onze dorpen en buurten.

Ook staan de buurtverbinders klaar om de mogelijkheden van het buurtplatform te laten zien. Wij zien u graag op maandag 8 januari 2018 in het gemeentehuis (Marktplein 1) in Epe. Tot dan! Het gemeentebestuur van Epe

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.