23 oktober 2017

Uitnodiging: startbijeenkomst vrijdag 27 oktober 2017

Uitnodiging: startbijeenkomst vrijdag 27 oktober 2017 Geachte CDA leden, Het is weer de hoogste tijd voor onze startmiddag en deze keer zal die in het teken staan van een bedrijfsbezoek aan de firma Pals, een bedrijf dat al heel lang in de gemeente gevestigd is. Duurzaamheid is een groot onderwerp tegenwoordig en alle bedrijven worden dan ook uitgedaagd om daarin hun bijdrage te leveren.

De firma Pals aan de Runnenbergweg 1 in Vaassen nodigt ons uit voor een toelichting op de historie van hun bedrijf maar vooral om een doorkijk naar de toekomst te geven. Dit eerste gedeelte van de middag is alleen voor onze leden. Aansluitend zullen er presentatie zijn van Epe als onderwijsdorp bij de van der Reijdenschool aan de Pr. Marijkestraat 10. Vanaf 16.00 uur zijn ook niet-leden welkom.

Het programma ziet er als volgt uit:

14.00 uur Dhr. Zitman directeur van Pals en HSE geeft een presentatie over de historie en een doorkijk naar de toekomst 15.30 uur

Vertrek naar de van der Reijdenschool in Epe Toelichting op Epe als onderwijsdorp. Epe gaat ruim 7 miljoen investeren in het onderwijs. 16.00 uur Erik Visser als wethouder van Onderwijs en Jeugd zal een toelichting geven op het pad dat de afgelopen jaren doorlopen is met het onderwijsveld en de investeringen 17.00 uur

Ton Harms expertise in Epe en de toekomst van de V.d. Reijdenschool 17.30 uur Marja van Rheenen over de toekomst van het voortgezet onderwijs en de RSG Om 18.00 zal er een stamppottenbuffet gereserveerd worden. De eigen bijdrage voor dit buffet bedraagt € 7,50. Bij opgave graag aangeven of u het hele programma wilt bijwonen. Uw opgave graag voor 20 oktober a.s. opgeven bij [email protected].

Met vriendelijke groet, Egbert Dijkgraaf en Dick Konijnenberg

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.