16 oktober 2017

Werkzaamheden Heerderweg gestart

Werkzaamheden Heerderweg gestart

Vanaf maandag 16 oktober 2017 is de Heerderweg afgesloten voor doorgaand verkeer en start aannemer Van Gelder in opdracht van de provincie Gelderland met het aanleggen van de fietspaden. Eerder deze week startte hiervoor al de voorbereidende werkzaamheden. Aangepaste busdienst Ook voor de bus geldt de afsluiting. Syntus rijdt daarom een alternatieve route vanuit Epe-zuid via de N309 en A50 naar Transferium Horsthoek (Heerde) en vice versa.

In Epe zelf wordt een pendelbus ingezet. In Epe-zuid komt een  tijdelijke overstapplek ter hoogte van de bushalte Klaarbeek aan de Hoofdstaat in Epe-zuid. Bewoners van Klaarbeek zijn daar inmiddels over geïnformeerd.    Meer informatie Alle informatie over de werkzaamheden staat ook op de website www.gelderland.nl/N794.

Actuele informatie over de omleidingen vindt u op www.bereikbaargelderland.nl. Vragen tijdens werkzaamheden Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u uw vragen stellen aan omgevingsmanager Paulien Bisschop. Zij is telefonisch bereikbaar via 0525 659 888 of per mail via [email protected]. Daarnaast is er iedere donderdagochtend van 10.00 - 11.00 uur een spreekuur in de uitvoerderskeet (terrein Mac Donald's). Meer informatie werkzaamheden Heerderweg

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.