17 mei 2018

Zonnepanelenactie in gemeente Epe

Zonnepanelenactie in gemeente Epe

Op 16 april 2018 start de gemeente Epe een groepsaankoop zonnepanelen voor haar bewoners. Met deze actie wil de gemeente het verduurzamen van woningen onder de aandacht brengen en de aanschaf van zonnepanelen stimuleren. Door samen zonnepanelen aan te schaffen, profiteren bewoners van gunstige prijzen.

De actie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket. Het Regionaal Energieloket is samen met de gemeente op zoek gegaan naar installateurs uit de regio en selecteert de beste partijen op basis van prijs en kwaliteit. Gemiddeld wordt door het samen inkopen tijdens deze actie een korting bereikt tussen de 10% en de 15%.

Bewonersavond Ter voorbereiding op de actie organiseren de gemeente Epe en het Regionaal Energieloket twee bewonersavonden op 8 mei 2018 vanaf 19.15 uur in het gemeentehuis van Epe en op 17 mei 2018 vanaf 19.15 uur in het Dorpscentrum De Wieken in Vaassen.

Hier kunnen geïnteresseerde bewoners meer informatie ontvangen over de actie en stellen de deelnemende partijen zich voor. Ook zal er genoeg ruimte zijn voor mogelijke vragen. Vrijblijvend inschrijven Vanaf 16 april 2018 kunnen bewoners zich vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop. Bewoners die zich hebben ingeschreven, ontvangen vervolgens een uitnodiging om een vrijblijvende woningopname in te plannen met de installateur.

Kort na de woningopname ontvangen bewoners een persoonlijke offerte van het installatiebedrijf en kunnen ze besluiten of ze mee doen met de actie. Vrijblijvend inschrijven kan via www.regionaalenergieloket.nl/epe Over het Regionaal Energieloket Het Regionaal Energieloket helpt woningeigenaren van A tot Z met energie besparen en duurzaam wonen.

Het Regionaal Energieloket voor de gemeente Epe wordt verzorgd door Greenhome, duurzaamheidspartner van 65 Nederlandse gemeenten.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.