06 oktober 2021

Marc Budel lijsttrekker voor CDA Rheden-Rozendaal.

Marc Budel lijsttrekker voor CDA Rheden-Rozendaal.

Leden van de afdeling CDA Rheden-Rozendaal hebben tijdens een algemene ledenvergadering Marc Bud gekozen tot gemeenteraadsverkiezingen. Dat gebeurde op de voordracht van het bestuur en het besluit was unaniem. maakt Marc Budel als onderdeel uit van het college van B & W in Rheden. Hij is 58 jaar, geboren en getogen in Velp, getrouwd met Danielle en samen hebben ze drie kinderen.

Voorzitter Jeroen van Gessel: “Tijdens de leden vergadering groter zag ik veel energie en een grote gezindheid voor het CDA en voor het gedachtegoed waarvoor wij staan: rent, gespreide verantwoordelijkheid, publieke rechtvaardiging en solidariteit. Het bestuur heeft het volste vertrouwen in deze lijsttrekker en zijn team om een ​​succesvolle verkiezingscampagne in maart 22 te komen. Als wethouder heeft hij de afgelopen jaren bekend dicht bij de inwoners te staan ​​en met veel energie zijn functie te vervuld.“

Marc Budel: “Als wethouder voor onder meer jeugd, sport, cultuur en dorpswethouder van Laag-Soeren, Ellecom, Spankeren en De Steeg heb ik de afgelopen jaren veel inwoners mogen ontmoeten. Ik kijk uit om te blijven bestaan ​​met ons CDA-team deze bevatten ook de tijd te blijven voortzetten. 'Zijn' met al onze inwoners uit de 7 dorpsker, met onze jongeren, senioren, onze talloze vrijwilligers, onze bedrijven, winkeliers en zzp-ers, etc. Speerpunten in onze plannen zijn: woningen, de aanpak van (kinder )armoede, versterken van onze natuur én….
Rheden tot dé fietsgemeente van Nederland promoveren.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.