Peter Paul Geelen

Raadslid

In de politiek is een stevig CDA-geluid volgens mij belangrijker dan ooit tevoren. Lontjes lijken steeds korter te worden, het politiek landschap is versnipperd. In alle hectiek staat bij het CDA de nuance voorop, wordt goed bestuur gecombineerd met respectvolle omgangsvormen. Voor mij is het de logische keuze.

Zeven jaar geleden zijn wij in Dieren een nieuw leven begonnen. In Amsterdam hadden we het echt fijn, maar … in Rheden is het nog veel fijner! We hebben hier drie kinderen gekregen en zitten dus nog volop ´in de luiers´. In onze vrije tijd stappen we graag op de fiets of gaan joggen. Van de prachtige omgeving genieten we dus volop. Ik ben ook vaak in mijn werkplaats te vinden. Van jongs af aan is het mijn passie om meubels en boten te maken en huizen te restaureren. Tot slot doe ik allerlei vrijwilligerswerk.

Van huis uit ben ik kunsthistoricus. Ik heb lange tijd in de non-profit-sector gewerkt als communicatiemedewerker, onder andere bij Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen. Mijn interesse voor politiek is sterk gegroeid tijdens mijn (tweede) studie bedrijfskunde. Via de politiek hoop ik een steentje te kunnen bijdragen aan het nog mooier maken van onze gemeente en aan het verhogen van het saamhorigheidsgevoel. Want of je nou jong bent of oud, autochtoon of allochtoon, gelovig of ongelovig: de maatschappij maken we met z’n allen. En dus met een sterk CDA!

[email protected]

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.