25 juni 2023

"CDA Altena bezoekt de Waal Machinefabriek: innovatie, duurzaamheid en regionale economie"

Deze week bracht een afvaardiging van het CDA Altena een bezoek aan de Waal Machinefabriek. De Waal is een vooraanstaand bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met voortstuwings- en manoeuvreertechnologie. Het bedrijf heeft een sterke focus op innovatieve en duurzame oplossingen.

Tijdens het bezoek kregen we een uitgebreide rondleiding van Jacco, de kersverse directeur van de Waal Metaaltechniek het zusje van de Waal Machinefabriek. Op een zeer enthousiaste wijze informeerde Jacco ons over het ontstaan van het familiebedrijf de Waal, de ontwikkeling die het bedrijf heeft doorgemaakt in de afgelopen decennia, en vooral over de huidige focus van het bedrijf.

De Waal Metaaltechniek is een bedrijf dat wereldwijd actief is en behoort tot de pareltjes van de Altena-regio. Het is inspirerend om te zien hoe dit familiebedrijf is uitgegroeid tot een internationale speler op het gebied van metaaltechniek. De toewijding aan innovatie en duurzaamheid is indrukwekkend en past perfect bij de ambities van de regio Altena.

Het CDA Altena is verheugd om te zien dat er in onze regio zulke bloeiende bedrijven zijn die zowel lokaal als wereldwijd impact hebben. We zijn dankbaar voor de gastvrijheid van de Waal Metaaltechniek en willen Jacco bedanken voor zijn bevlogenheid tijdens de rondleiding. Het bezoek heeft ons een dieper inzicht gegeven in de technologische ontwikkelingen en de bijdrage van de Waal aan de regionale en mondiale economie.

Als CDA Altena blijven we ons inzetten voor een gunstig ondernemersklimaat en willen we deze bedrijven ondersteunen in hun groei en innovatie. De Waal Metaaltechniek is een uitstekend voorbeeld van een onderneming die met passie en visie werkt aan duurzame oplossingen en daarmee bijdraagt aan een sterke economie.
#WaalMachinefabriek #innovatie
#duurzaamheid #metaaltechniek #ondernemerschap
#regionaleconomie #groei #passieenvisie #gunstigondernemersklimaat
#Altena #werkbezoek #MaakHetVerschil #CDAAltena

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.