11 juni 2023

CDAAltena "Niet praten over verenigingen maar met verenigingen"

Het CDAAltena heeft een duidelijke boodschap: "Niet praten over verenigingen, maar mét verenigingen." We hechten enorm veel waarde aan het begrijpen van de behoeften en uitdagingen van onze lokale gemeenschap. Daarom hebben wij de afgelopen tijd meer dan 75 verenigingen bezocht in Altena.

Deze bezoeken hebben ons de mogelijkheid gegeven om nauw contact te hebben met de verenigingen, organisaties en bedrijven die het hart van onze gemeenschap vormen. We hebben geluisterd naar jullie verhalen, jullie visies en jullie ideeën. Door deze persoonlijke ontmoetingen zijn we op de hoogte van wat er werkelijk speelt.

Het CDAAltena is niet bang om de handen uit de mouwen te steken en in direct contact te staan met de mensen die daar behoefte aan hebben. We zijn betrokken, we zijn er voor jullie en we begrijpen wat er leeft. Dit is ons motto: niet praten over verenigingen, maar met verenigingen.

We willen graag samen met jullie bouwen aan een bloeiend Altena, waar verenigingen kunnen floreren en waar iedereen zich gehoord en vertegenwoordigd voelt. Jullie ideeën en input zijn van onschatbare waarde. Samen kunnen we Altena nog sterker maken!

Dus laten we praten, laten we samenwerken en laten we bouwen aan een toekomst waarin we allemaal trots kunnen zijn op onze gemeenschap. Het CDAAltena staat voor jullie klaar, altijd bereid om te luisteren en in actie te komen. Samen met de verenigingen van Altena maken we het verschil.

Ook in gesprek met CDAAltena?
Natuurlijk komen wij langs om met u in gesprek te gaan. Neem hiervoor contact op of stuur een whatsapp bericht naar Rene Roovers tel 06-10161519 of [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.