Holke Flapper

Bestuurslid

E-mail: [email protected]; tel. nr. 06 24392244

Laat ik me aan u voorstellen. 

Mijn naam is Holke J.M.Flapper. Ik ben 76 jaar oud en getrouwd met RoseMarie. We wonen in Brandevoort sinds 2010 en hebben voor die tijd op andere locaties in Helmond en Boekel gewoond.

Na een studie Notariaat (die ik heb afgebroken), ben ik in militaire dienst gegaan, 21 maanden bij de Geneeskundige Troepen. Daarna ben ik gaan werken bij de Amro Bank in Helmond op de afdeling Buitenland en heb ik tevens Amro Reizen opgezet. Vervolgens naar Amsterdam, waar ik in 1981 Afdelingsdirecteur werd van de Afdeling Business Promotions. In die functie heb ik diverse interessante reizen naar het buitenland gemaakt en ervaren hoe men in het buitenland naar Nederland keek: dat was een zeer leerzaam proces. 

In 1985 heb ik de Amro Bank verlaten en ben samen met 2 broers een bedrijf gestart. In 1990 heb ik mijn aandacht op Tsjechië gevestigd en heb daar naast handels- en consultancywerkzaamheden Tsjechisch onroerend goed verkocht aan Nederlandse en Belgische cliënten. Tevens heb ik vanaf 2013 advies en hulp verleend aan een Helmonds bedrijf bij het oplossen van lopende problemen.

Ben al een aantal jaren actief lid van het CDA en met name van CDA Senioren landelijk. Was vanaf 2018 burgercommissielid voor het CDA in de Helmondse gemeenteraad. Door vertrek van een CDA raadslid naar een andere partij kwam mijn plaats te vervallen. Sindsdien ben ik lid van het kringbestuur KBO-Brabant in Helmond, actief bestuurslid van Stichting Verontruste Ouderen en inmiddels bestuurslid van het CDA afdeling Helmond. Wil me actief inzetten voor Helmond en haar inwoners en hierbij extra aandacht besteden aan de Senioren in onze stad.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.