01 november 2021

Bo ter Braak lijsttrekker van het CDA Borne

Gisterenavond op de ledenvergadering ben ik gekozen tot lijsttrekker van het CDA Borne.

Ik kijk er met frisse energie naar uit om, samen met een mooi team, te bouwen aan de toekomst van Borne, Hertme en Zenderen.

Hierbij het persbericht:

CDA Borne kiest Bo ter Braak (32) als lijsttrekker.

Tijdens een zeer geslaagde Algemene ledenvergadering van het CDA Borne, die in het teken stond van het kiezen van de nieuwe lijsttrekker en gold als het startmoment voor de campagne van de gemeenteraadsverkiezingen, is unaniem Bo ter Braak als lijsttrekker gekozen voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen die gehouden worden op 16 maart 2022.

Voorzitter Karl Kiel:

Politieke ervaring als raadslid en kandidaat voor een zetel in de tweede kamer, haar lokale betrokkenheid in het wel en wee van onze Bornse samenleving alsmede haar enthousiasme en gedrevenheid hebben het bestuur doen besluiten dat zij een zeer geschikte kandidaat is. Bo spreekt vele mensen aan en heeft laten zien dat zij een gezicht geeft aan de waarden en normen die ons CDA als uitgangspunt heeft.

Bo ter Braak: “Ik kijk er onwijs naar uit met onze idealen op een vernieuwde wijze door te bouwen aan de toekomst van Borne, Hertme en Zenderen. Ik ben erg trots dat de leden mij het vertrouwen hebben gegeven als lijsttrekker en verheug me erop samen aan de slag te gaan met de mooie kansen en uitdagingen voor onze gemeenschap, waarbij wij als politici naast de mensen uit onze samenleving staan. “Op naar een nieuw lokaal sociaal contract!”

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.