18 januari 2021

Kennismaking met ons nieuwste lid Bas Hegteler

Goedendag, mijn naam is Bas Hegteler. Sinds kort ben ik lid van het CDA Borne.

Graag stel ik me aan u voor. Ik ben 25 jaar en geboren en getogen in Borne. Ik ben opgegroeid in de wijk ‘t Olthof, waar ik een fantastische jeugd heb gehad. In het dagelijks leven werk ik als tekenaar-constructeur bij een technisch bedrijf in Oldenzaal.

Daarnaast ben ik ook in het verenigingsleven van Borne actief, namelijk bij de korfbalvereniging Groen/Zwart onder andere als jeugdtrainer en bij scoutingvereniging St. Stephanus Martina als leider van de bevergroep. Bij beide verenigingen heb ik zelf als lid altijd een fantastische tijd gehad en ik vind het belangrijk om ditzelfde gevoel door te geven aan de huidige leden.

De normen en waarden van het CDA sluiten goed aan bij mij.

Het was voor mij dan ook een logische keuze om, na jaren op deze partij gestemd te hebben, in het begin van 2020 lid te worden van het CDA en haar jongerenpartij CDJA. Zo ben ik in contact gekomen met het CDA Borne. Ik hoop door mijn lidmaatschap een bijdrage te kunnen leveren aan onze prachtige gemeente.

Met mijn 25 jaar ben ik één van de jongere leden van het CDA Borne. Ik verwacht veel te kunnen leren van de al ervaren leden. Daarnaast hoop ik op vele interessante gesprekken met de leden van de partij en zeker ook met de inwoners van de gemeente Borne. Als één van de jongere leden hoop ik de jongeren in Borne een stem te geven binnen onze partij.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.