Harry Schothuis

Even voorstellen... Nummer 6 van onze lijst. #CDABorne

Harry Schothuis

Mijn naam is Harry Schothuis.
Sinds 38 jaar met veel plezier woonachtig in Borne.
Ik ben getrouwd met Betty en wij hebben twee kinderen die inmiddels het huis hebben verlaten.
Verder hebben wij twee kleinkinderen waaraan we veel plezier beleven.Ik ben 44 jaar werkzaam geweest bij Akzo Nobel en sinds 2 jaar gepensioneerd.

Het CDA heeft mij altijd aangesproken als een degelijke middenpartij die stevig verankerd is in de
samenleving en daardoor veel kan betekenen voor de medemens.

Dat is waarom ik reeds in de jaren 1995 tot 2002 raadslid ben geweest voor het CDA binnen de Gemeente Borne. Na mijn pensionering heb ik meer tijd beschikbaar waardoor het raadswerk weer haalbaar is geworden, hierdoor ben ik ook de afgelopen 4 jaar raadslid geweest.

De komende raadsperiode ga ik graag op dezelfde voet verder met de zaken die in gang zijn gezet van met name mijn portefeuille. Hierbij kan je denken aan de ontwikkelingen bij sportpark het Wooldrik en het inrichten en concretiseren van het scholenbeleidsplan (IHP).

Ook het contact met diverse belangengroepen en het ophalen wat er leeft in de samenleving staat bij mij hoog in het vaandel.

Verder wil ik nog kwijt dat het raadswerk mij veel plezier verschaft ondanks het soms wel drukke werk, dit komt vooral omdat men op Bornse schaal dicht bij de burgers staat.
Tevens sluit dit raadswerk mooi aan bij mijn werkzame leven waarbij ik de laatste 6 jaar voorzitter ben geweest van de Centrale ondernemingsraad van Akzo Nobel Nederland.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.