08 maart 2017

CDA Enschede deelt vrijwilligersprijs uit

Op vrijdagmiddag 10 maart organiseert de Enschedese CDA-afdeling een informele borrel met de nummer vier van de CDA-kandidatenlijst, Pieter Omtzigt. Pieter Omtzigt gaat die middag in gesprek met de Enschedese inwoner en met geïnteresseerde CDA-leden. Dezelfde middag deelt de Enschedese CDA-afdeling ook de vrijwilligersprijs uit aan personen die een vrijwillige bijdrage hebben geleverd aan de Enschedese samenleving.

Enschedese Pieter Omtzigt, de nummer vier van het CDA
Voor Pieter Omtzigt is het een periode met een overvolle agenda, met alle bijeenkomsten in het land waarin de agenda leidend is. Toch vindt Pieter Omtzigt het belangrijk om samen met geïnteresseerden en CDA-leden in gesprek te gaan. Dat doet hij in Grand Café Soestdijk aan de Oude Markt in Enschede. Waarin Pieter Omtzigt om 16.00 uur voor de aanwezigen klaarstaat om prangende vragen te beantwoorden.

Vrijwilligersprijs van 2017
Tijdens de informele bijeenkomst wil de CDA-afdeling Enschede personen bedanken die een langere tijd een vrijwillige bijdrage leveren aan de samenleving. Daarom deelt ook dit jaar de CDA-afdeling de vrijwilligersprijs uit. De genomineerden voor de vrijwilligersprijs worden in de middag extra in het zonnetje gezet door de CDA-afdeling. Afdelingsvoorzitter van het CDA in  Enschede, Sara Nijenhuis: “Voor een land dat we door willen geven blijven vrijwilligers van onschatbare waarde. Daarnaast is het werk dat de vrijwilligers verzetten onbetaalbaar!”

Voor degene die geïnteresseerd zijn om de informele middag bij te wonen kunnen zich aanmelden bij de raadslid en tevens organisator Mart van Lagen via [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.