Mart van Lagen

Fractievoorzitter

De stad Enschede (inclusief de dorpen) is constant in ontwikkeling en staat de komende jaren voor grote uitdagingen. Thema’s waar de komende jaren een antwoord op wordt gevraagd gaan onder meer over het behoud van leefbaarheid in de wijken, maar ook over het bereikbaar en betaalbaar houden van de (sociale) sportvoorzieningen. Daarnaast staat Enschede voor een zware uitdaging op het gebied van veiligheid.

Ook zie ik grote uitdagingen op het gebied van veiligheid. Ik ben blij dat mijn initiatief om wietwinkels te weren uit de binnenstad door een groot deel van de gemeenteraad is aangenomen. Ondernemers en bezoekers moeten veilig kunnen werken en winkelen. Juist nu, door de coronacrisis, moeten we inzetten op een veilig woon- en werkklimaat in onze gemeente.

Bereikbaarheid en betaalbaarheid van de sociale (sport)voorzieningen zijn essentieel voor een stad als Enschede. De komende jaren gaan er veel veranderingen plaatsvinden binnen de sportverenigingswereld. Ik steun het initiatief voor het clusteren van de sportverenigingen. 

Mijn naam is Mart van Lagen, ik ben 29 jaar oud en geboren en getogen in Enschede. Sinds 2014 maak ik namens CDA Enschede met veel enthousiasme deel uit van de gemeenteraad van Enschede. Ook de komende jaren zet ik mij weer in voor onze mooie stad en haar dorpen.

Mocht je met mij contact willen opnemen, mail dan naar: [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.