Ton ten Vergert

Raadslid

Ton ten Vergert,  woordvoerder namens de CDA fractie Enschede voor de thema’s Werk en Inkomen, Ruimtelijke Ordening, Bereikbaarheid en Stadsdeel Noord

Sterke stad, voorwaarde om de sociale opgaven met succes te kunnen uitvoeren: het CDA gaat voor een economisch sterke stad en ik wil mij daarvoor met mijn achtergrond en netwerk van harte inzetten. 

Betrokken en betrouwbaar: ik ben geboren en getogen aan de Roomweg als zoon van een slagersfamilie en mijn hele leven lang woonachtig in Enschede waarvan al weer 25 jaar in Lonneker. Na mijn studietijd (bestuurskunde UT) werkzaam bij de Kamer van Koophandel.  

Voor een tweede periode mag ik een actieve bijdrage leveren aan het CDA Enschede en het Raadswerk in de gemeente Enschede.  Ik ben CDA woordvoerder voor het programma Economie en Werke en de thema’s bereikbaarheid en ruimtelijke ordening. Daarnaast ben ik woordvoerder  in stadsdeel Noord en verder vice-voorzitter  van de Enschedese Rekenkamercommissie, lid van de commissie Omgevingsbeleid en lid van het Algemeen Bestuur van de Euregio. 

Volg mij op twitter @tontenvergert

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.