Ton ten Vergert

Raadslid

Ton ten Vergert, woordvoerder namens de CDA fractie Enschede voor de thema’s Werk en Inkomen, Ruimtelijke Ordening, Wonen, Bereikbaarheid en Stadsdeel Noord/Centrum

Sterke stad, voorwaarde om de sociale opgaven met succes te kunnen uitvoeren: het CDA Enschede gaat voor een economisch sterke stad en ik wil mij daarvoor met mijn achtergrond en netwerk van harte inzetten. 

Betrokken en betrouwbaar: ik ben geboren en getogen aan de Roomweg als zoon van een slagersfamilie en mijn hele leven lang woonachtig in Enschede waarvan al weer ruim 25 jaar in Lonneker. Na mijn studietijd (bestuurskunde UT) werkzaam bij de Kamer van Koophandel.  

In mijn tweede Raadsperiode  ben ik CDA woordvoerder voor het programma Economie en Werk en de thema’s bereikbaarheid, wonen en ruimtelijke ordening. Daarnaast ben ik woordvoerder  in stadsdeel Noord en stadsdeel Centrum (samen met Mart van Lagen) en verder vice-voorzitter van de Enschedese Rekenkamercommissie, lid van de commissie Omgevingsbeleid en lid van het Algemeen Bestuur van de Euregio en haar commissies economie/arbeidsmarkt en bereikbaarheid/duurzaamheid. 

Heb je vragen of mij iets te melden, dan kun je me mailen : t.tenvergert@enschede.nl

Volg mij op twitter @tontenvergert

 

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.