17 december 2019

Anita Leeftink uit Markelo beëdigd als raadslid voor het CDA

Tijdens de gemeenteraadsvergadering van dinsdag 17 december is Anita Leeftink-Nijland beëdigd als raadslid voor het CDA.  Zij is de opvolger van Rudi Buschers die afgelopen november afscheid heeft genomen van de plaatselijke politiek.

Anita liep als eerste opvolger al een tijd mee met de CDA fractie. Anita stelt zichzelf voor:

‘Mijn naam is Anita Leeftink. Ik ben getrouwd met Erik en samen hebben we 3 kinderen. We wonen in Markelo, in de prachtige buurtschap Herike-Elsen.  Afgelopen jaar ben ik gestart met mijn bedrijf De Berkoen. Ik adviseer over financiële diensten, zoals hypotheken en verzekeringen. De werkzaamheden als raadslid zijn voor mij goed te combineren, mede doordat ik als zzp’er mijn eigen tijd kan indelen.

Als raadslid wil ik me richten op de zorg, voor jongeren en ouderen. Aandacht en respect, zijn voor mij heel belangrijk. Opkomen voor degene die dit zelf niet (meer) zo goed kunnen. Ik ga ook graag naar de mensen toe, om te horen wat er leeft. In gesprek blijven, luisteren naar elkaar en daar waar mogelijk met oplossingen komen. Ik maak graag kennis met u.’

 

Fractie en bestuur van CDA Hof van Twente zijn blij met de beëdiging van Anita en wensen haar veel succes toe in de gemeenteraad van Hof van Twente.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.