Arjan Mulder

Delden

Wie ben je?

Ik ben opgegroeid in een gezin met drie oudere broers en na mijn studie economie weer teruggekomen in Delden, waar ik alweer jaren samen met mijn vrouw en vier kinderen heerlijk woon. Vanaf begin 2015 ben raadslid van onze mooie gemeente. In het dagelijks leven werk ik als Business Controller bij netwerkbeheerder Alliander waar ik samen met veel collega´s  vorm geef aan de energie van vandaag en morgen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten aan het wandelen of hardlopen in onze mooie Hof van Twente.

Waarom ben je actief voor het CDA in de politiek?

Politiek is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader was jarenlang raadslid en daardoor was ik al jong betrokken bij campagnes voor verkiezingen. Thuis ben ik opgegroeid met discussies over politiek en de verantwoordelijkheid om je in te zetten voor de maatschappij. Dat laatste past uitstekend bij het CDA. Ik vind dat we samen de verantwoordelijkheid hebben om onze maatschappij vorm te geven. Dat kan niet alleen de overheid. Nee, daar zijn ook burgers voor nodig; burgers die zich inzetten in hun buurt. voor hun school, voor hun kerk, voor hun vereniging, kortom voor de mensen om hen heen.

Waar streef je naar?

Ik wil zorgdragen voor een gezonde, daadkrachtige gemeente die er echt is voor de burgers. Randvoorwaarde is wat mij betreft een gedegen financieel beleid met eerlijke lasten. Rentmeesterschap noemen we dat bij het CDA, Verder wil ik dat de gemeente ondernemers faciliteert en actief inzet op snelle woningbouw in Delden. Zodat het voor een volgende generatie ook goed leven is in de Hof van Twente

Ik sta met het CDA voor een gezonde, daadkrachtige gemeente Hof van Twente. Rentmeesterschap betekent een gedegen financieel beleid met eerlijke lasten en lusten. Voor de volgende generaties in Delden zet ik met het CDA in op de kanaalsprong voor woningbouw. 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.