Harry Scholten

Wethouder

Mijn naam is Harry Scholten, geboren (1961) en getogen aan de Scholtenweg in Hengevelde als zoon van voormalig bakker Herman Scholten uit Hengevelde en Marie Pierik uit Bentelo.

Al weer bijna 40 jaar getrouwd met  Franca Scholten uit Beckum en bijzonder trots op onze vier kinderen met hun partners en onze 10 kleinkinderen. 

Na mijn opleidingen aan de MAVO, HAVO en HEAO ben ik 28 jaar lang gaan werken als "spin in het web" van een prachtig familiebedrijf. 

In 2014 mocht ik wethouder worden en die "spin in het web”  rol heb ik als wethouder financiën nog steeds en die past mij prima. Zo beschouw ik het lijsttrekkerschap ook, als een spin in het web geef je leiding aan een mooi traject voor een partij waar we vooral het goede van anderen zien, waarderen en respecteren. Ik heb hier vooral plezier in en dan bereik je het meest en mede daarom doe ik dit.

Vooral onze kleinkinderen doen mij steeds opnieuw beseffen dat het CDA de partij is die bij mij past en mij aan blijft spreken. Voor nu en de toekomst. Democratie vanuit het christelijk denken en geloven in het goede van de mens, een brede volkspartij geworteld in alle lagen van de bevolking en staand in het centrum (het leven is niet zwart wit) waarbij menselijk geluk, waardigheid en wederzijds respect, veiligheid en geborgenheid, zorg voor elkaar en gemeenschapszin een constante factor zijn.

Evenals voorgaande jaren ben ik voor de verkiezingen al tevreden over het lijsttrekkerschap omdat we werken als een team in de campagne met z’n allen op onze lijst, in huidige fractie en in ons bestuur. Een ieders inbreng doet er toe en met deze inzet gaan we weer voor een prachtige uitslag op 16 maart as. 

Onze inwoners kunnen daarna dan wederom rekenen op gedreven CDA’ers die hun verantwoordelijkheid nemen en veel tijd en energie stoppen in onze mooie Hof van Twente.

Als CDA benutten we de KRACHT, KENNIS en ENERGIE die in onze inwoners zit optimaal door met een open houding kansen te zien en vervolgens oplossingen aan te dragen waar we allemaal van kunnen genieten. Onze leefomgeving is ons dierbaar en om deze voor de volgende generaties ook leefbaar te houden moeten we nu belangrijke keuzes maken samen met onze inwoners.

Want SAMEN zijn we STERK en SOCIAAL, daar staat en zorgt CDA Hof van Twente voor.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.