Luuk Laskowski

Commissielid

Ik ben Luuk Laskowski, 20 jaar oud, geboren en getogen in Maarssen. Ik volg de opleiding Marketing & Communicatie op het Grafisch Lyceum in Utrecht. Ik heb hiervoor de opleiding Allround-DTP ook afgerond op het Grafisch Lyceum. Ik zit nu ook in de studentenraad van mijn school. In mijn middelbare schooltijd zat ik op het Broeckland College in Breukelen.

Ik hou mij met veel dingen bezig en weet zo ook over van alles wat. Ik ben motorrijder en mijn motor is mijn enige vervoersmiddel. Sporten ben ik ook erg thuis in, ik sport al jaren en ben vaak te vinden in de sportschool. Fotografie, marketing en vormgeving weet ik ook enorm veel over, dit komt mede dankzij mijn opleiding. Zo af en toe maak ik ook een schilderij en lees ik een boek.

Tijdens de Tweede Kamer verkiezingen in 2021 heb ik contact gezocht met de lokale afdeling van het CDA. Ik wou heel graag iets doen in de politiek, zo doende ben ik hier gekomen. Momenteel help ik het bestuur met de website, sociale media en ga ik ook zorgen voor foto's en andere uitingen. Sinds 6 juli 2021 ben ik ook officieel benoemd tot commissielid voor het CDA. Als commissielid hoop ik veel te leren en mijn droom om in de Tweede Kamer te komen door te zetten.

Sport en sociaal contact vind ik erg belangrijk in het leven. De lockdown van o.a. de sportscholen heeft dat weer bewezen voor mij. Als motorrijder vind ik de wegen en veiligheid ook belangrijk, gaten in de weg en hoge groei van planten waardoor je niet het ander verkeer kunt zien wil je natuurlijk niet hebben. Als jongere neem ik de woningnood ook hoog op. Een huis is voor mij onbetaalbaar en ik heb nog meer dan 9 jaar te gaan op de wachtrij voor een sociale huurwoning.

Kwesties bekijk ik altijd vanaf alle kanten die mogelijk zijn. Inleven in beiden partijen. Wat wilt de een en wat wilt de ander? Ik wil zorgen voor een middenweg.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.