Kimberley van der Nagel-Riethoven

Raadslid | Valkenburg

tel. 06 20 91 73 89
[email protected]

Ik ben geboren en getogen in Leiden. Daar lagere school en middelbare opleiding gevolgd. Na het behalen van de diverse diploma's gaan werken. Heb veel aan paardensport gedaan en ben hierdoor in Valkenburg beland, waar ik ook weer door die paardensport mijn man heb leren kennen. In 1990 getrouwd en drie zonen gekregen. Vanaf 1987 mee gaan helpen in het bedrijf van mijn man, dat hij samen met mijn schoonouders runden. Dit resulteerden in een vaste functie binnen het bedrijf. Naast mijn werkzaamheden in ons eigen bedrijf ben ik vrijwillig actief als secretaris van zowel stichting Festivalk als het Paardenmarktcomité van Valkenburg. Help dus mee de Paardenmarkt te organiseren. De afgelopen jaren liep ik al mee in de politiek als burgerraadslid voor het CDA.

Voel mij door deze bezigheden enorm betrokken bij Valkenburg en alle inwoners hiervan. Juist door de groei van het dorp en de enorme snelheid van het dagelijks leven, heb ik het gevoel dat de mensen elkaar, een beetje, uit het oog verliezen. Iedereen is druk met zichzelf, wat soms ook niet anders kan, doordat tegenwoordig in jonge gezinnen, de beide ouders allebei moeten werken enz.

Wat ik graag wil, is dat de mensen gaan beseffen dat je niet alleen maar langs de lijn of op sociale media je mening moet geven over hoe de dingen gaan en/of zouden moeten gaan, maar dat je door in ieder geval lokaal (dus gemeentelijk) te stemmen wel degelijk dingen kan bereiken. En dat we bij de gemeentelijke verkiezingen niet teveel aan de landelijke politiek moeten denken, maar JUIST aan het dorp waarin je woont en wat je daarin of daarvoor juist anders zou willen. Kom dus zelf in actie! Met zijn allen staan we sterk en kunnen we heel wat voor elkaar krijgen. "Met elkaar kunnen we bergen verzetten!"

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.