Zoeken

Katwijk

Naar CDA.nl

Katwijk

Uitgelicht

09/09/2016Gemeenteraad vraagt wensen bevolking voor nieuwe burgemeester

Denk mee over wat de nieuwe burgemeester van Katwijk moet kunnen en waar hij of zij zich voor moet inzetten. Stuur een e-mail naar nieuweburgemeester@katwijk.nl. De voorzitters van de gemeenteraadfracties gebruiken uw bijdrage...

Lees meer

Lees meer

20/01/2014Kandidatenlijst CDA Katwijk: vernieuwing en ervaring

Het CDA Katwijk heeft vandaag met gepaste trots haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 gepresenteerd. De lijst wordt aangevoerd door Willem van Duijn, wethouder namens het CDA in het huidige College...

Lees meer

Lees meer

Facebook
Loading...
Twitter
Loading...

Standpunten

Lastendruk

Het CDA wil de administratieve lastendruk voor burgers, bedrijven, oranjeverenigingen en andere evenementencomités verminderen.

Vergunningverlening voor evenementen moet optimaal klantvriendelijk: zoveel mogelijk digitaal en jaarlijks behoeven alleen de wijzigingen ten opzichte van vorig jaar worden aangegeven.

Handhaving gebeurt op basis van vertrouwen: organisatoren worden zoveel mogelijk in. . .

Bekijk overzicht

Lees meer


Het CDA Katwijk start met ledenkringen. Die zijn speciaal bedoeld om een onderwerp dat ú aan het hart gaat te bespreken. Met uw buurtbewoners én met vertegenwoordigers uit de fractie. Zodat u uw verhaal kunt doen, meningen met anderen kunt uitwisselen en achtergrondinformatie hoort die misschien niet altijd in de krant staat. Welk onderwerp wilt u bespreken met de leden uit uw kern? 

Terug naar boven

Copyright © 2016 CDA