Zoeken

Katwijk

Naar CDA.nl

Katwijk

Uitgelicht

02/07/2016CDA tevreden over resultaten in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg

Het CDA Katwijk is tevreden met de resultaten die de afgelopen twee jaar zijn bereikt. In de gemeenteraad maakten de christendemocraten kortgeleden een tussenbalans op: de Cantineweg bleef open, er komt een nieuw zwembad,...

Lees meer

Lees meer

20/01/2014Kandidatenlijst CDA Katwijk: vernieuwing en ervaring

Het CDA Katwijk heeft vandaag met gepaste trots haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 gepresenteerd. De lijst wordt aangevoerd door Willem van Duijn, wethouder namens het CDA in het huidige College...

Lees meer

Lees meer

Facebook
Loading...
Twitter
Loading...

Standpunten

Lastendruk

Het CDA wil de administratieve lastendruk voor burgers, bedrijven, oranjeverenigingen en andere evenementencomités verminderen.

Vergunningverlening voor evenementen moet optimaal klantvriendelijk: zoveel mogelijk digitaal en jaarlijks behoeven alleen de wijzigingen ten opzichte van vorig jaar worden aangegeven.

Handhaving gebeurt op basis van vertrouwen: organisatoren worden zoveel mogelijk in. . .

Bekijk overzicht

Lees meer


Het CDA Katwijk start met ledenkringen. Die zijn speciaal bedoeld om een onderwerp dat ú aan het hart gaat te bespreken. Met uw buurtbewoners én met vertegenwoordigers uit de fractie. Zodat u uw verhaal kunt doen, meningen met anderen kunt uitwisselen en achtergrondinformatie hoort die misschien niet altijd in de krant staat. Welk onderwerp wilt u bespreken met de leden uit uw kern? 

Terug naar boven

Copyright © 2016 CDA