Remco van Zuijlen

Burgerraadslid | Hoornes-Rijnsoever

tel. 06 38 44 61 44
[email protected]

Zoals u al zag is mijn naam Remco van Zuijlen, ik ben 19 jaar oud, student bestuurskunde aan de universiteit Leiden, secretaris binnen het CDJA Duin & Bollenstreek en daarnaast keeper bij VV Katwijk 2 en Katwijk 023.

Waarschijnlijk heeft u bij het CDA Katwijk niet vaak een jongere van 19 jaar gezien die als kandidaat op de lijst staat. En daarom zou ik dat juist graag willen toelichten.

Ik ben namelijk van mening dat er in onze prachtige gemeente een hoop zaken zijn die ook jongeren aangaan, een hoop zaken waar juist de jongeren het minst van af weten terwijl dit niet de bedoeling zou moeten zijn. Daarom vind ik het belangrijk dat er ook voor jongeren iemand in de raad zit.

Waarom ik op deze leeftijd ervoor heb gekozen om me met hart en ziel te willen inzetten voor de inwoners in Katwijk is eigenlijk heel simpel te beschrijven.

Naast dat ik het ontzettend belangrijk vind dat iedere doelgroep wordt vertegenwoordig lijkt het me ook super interessant om bij de besluitvorming in de gemeente Katwijk betrokken te raken en daar mijn steentje aan bij te dragen!

Ik hoop u in het echt te zien zodat ik me persoonlijk kan voorstellen en het met u kan hebben over onze prachtige gemeente Katwijk

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.