Kandidaten Banner CDA
07 februari 2022

Maak kennis met de top tien kandidaten!

Maak kennis met onze kandidaten

 

Scroll naar beneden om kennis te maken met onze top tien kandidaten!

 

#1 Carla Hilverda

01 Carla Hilverda

Mijn voorouders kwamen uit Warmond. Ons eerste huis stond in Sassenheim en vanaf 1999 ben ik met mijn man en twee zonen in Voorhout komen wonen.

Ik wil mij in de volgende gemeenteraadsperiode sterk maken voor een duurzame samenleving in de drie dorpen. Dat betekent dat er voor onze inwoners voldoende ruimte is om zich te ontwikkelen, er voor jongeren en ouderen voldoende passende woonruimte en zorg in een groene omgeving is en ondernemers de ruimte krijgen om duurzaam te ondernemen.

We hebben de natuur en de cultuur geërfd van onze (voor)ouders en te leen van de generaties die na ons komen. Dat vraagt dat we verder kijken dan ons eigen belang en onze eigen tijd, ook op financieel gebied. Beheren en beheersen zijn niet voldoende. Om een betere samenleving achter te laten zijn creativiteit en innovatie nodig.

Ik kies voor het CDA omdat wij inzetten op betrokken mensen en groepen in de samenleving om de onderlinge verbondenheid te versterken. Het CDA vindt ook dat politiek begint met de erkenning van maatschappelijk initiatief.

Ik zoek de verbinding met mensen, bedrijven en instellingen. Samen de handen ineenslaan voor een leefbaar Teylingen!

THEO VAN DEN NOULAND

02 Theo van den Nouland

Ik ben Theo van den Nouland, geboren en getogen in Sassenheim. Ik werk sinds 2020 als projectleider van onderzoeken bij het Ministerie van Financiën. Voor die tijd was ik jarenlang werkzaam bij het ministerie van Defensie in diverse leidinggevende financiële functies. Ik ben 10 jaar jeugdvoorzitter geweest van de voetbalvereniging Teylingen. Ik wil me namens het CDA Teylingen inzetten voor een goed beheer van onze gemeente, zodat onze volgende generaties er net zo fijn kunnen leven als ik dat nu doe.

03 Guylaine Loos

Guylaine is 29 jaar oud en woont in Warmond. In het dagelijks leven is Guylaine jurist. Zij schildert veel, speelt trompet bij Crescendo Sassenheim en houdt van wielrennen. 

Guylaine wil opkomen voor de belangen van alle inwoners van Teylingen. In het bijzonder voor die van de jongere generaties. De gemeente moet komende jaren besluiten nemen over de belangrijke thema’s wonen, duurzaamheid en jeugdzorg. Dit zijn thema’s waarvan de jongere generaties de gevolgen merken. Guylaine vindt het daarom belangrijk dat de stem van deze groep wordt vertegenwoordigd in de gemeenteraad. Dit wil Guylaine gaan doen. 

JOEP DERKSEN

04 Joep Derksen

“De inwoners zijn er niet voor de gemeente; het is juist andersom!”

Joep Derksen zet zich al jaren als vrijwilliger in voor de inwoners. Hij hielp onder meer met het redden en verbeteren van het Overbosch in Voorhout en leidt hockey- en zwemwedstrijden in goede banen.

Waarom de politiek in? “Ik vind het belangrijk, dat alle inwoners en organisaties met goede initiatieven ondersteund worden. Weg met de ‘nee, want’ mentaliteit; dat moet zijn: ‘ja, omdat’!

05 Sybrinne de Vries

Dit beeldje symboliseert de zorg voor elkaar, maar ook die van het gemeentebestuur voor haar inwoners. Een bestuur dat dienstbaar is aan hen, open staat voor hun initiatieven en actief (mee)denkt in oplossingen. Daarvoor heb ik mij als raadslid de afgelopen 8 jaar ingezet en hard gemaakt. Met die opgebouwde kennis en ervaring wil ik dat ook de komende raadsperiode doen. Daarom vraag ik uw vertrouwen en uw stem op nr. 5 van het CDA!

Kopie van 3

06 Gerben Dijkstra

Ik ben Gerben Dijkstra (van 1949), getrouwd met Trix en woonachtig in Warmond. We hebben twee kinderen: Anne en Koen. 

Voor mijn pensionering heb ik gewerkt bij de ondernemersorganisatie van de verfindustrie als beleidsadviseur sociale zaken.  

Ik ben lid van het CDA omdat die partij vindt dat de samenleving voorop moet staan en niet het individu of de staat. 

Sinds 2018 ben ik raadslid en heb ik zitting in de Commissie Ruimte. Vooral (betaalbaar) wonen heeft mijn aandacht.

Kopie van #1 Carla Hilverda

07 Wim de Winter

Ik ben Wim de Winter uit Warmond. Ik ben 25 jaar oud. Ik werk als beleidsmedewerker sociaal domein bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Binnen het CDA Teylingen ben ik secretaris van het bestuur.

De komende jaren wil ik mij inzetten voor een sociaal, duurzaam en mooi Teylingen. Daarvoor wil ik mij onder andere inzetten voor voldoende betaalbare en duurzame woningen in Teylingen en jongeren met geestelijke gezondheidsproblemen.
Voor de komende verkiezingen sta ik op plek 7 van het CDA.

Wees slim! Stem Wim!

Kopie van #1 Carla Hilverda

09 Niek van Doeveren

09 Marco van den Nouland

Ik ben Marco van den Nouland, 51 jaar, geboren/getogen in Sassenheim en woon hier met veel plezier. En heb een financieel-economische achtergrond.

Mijn hobby’s zijn reizen, series kijken,  lezen, wandelen en fietsen, Ik ben actief bij diverse besturen als penningmeester (CDA Teylingen, Park Rusthoff en VVE Sassemerhof).

Ik ben ook CDA fractie-ondersteuner; vind het leuk en geeft mij energie om mijn financiële achtergrond te gebruiken om te adviseren, kennis te delen en anderen verder te helpen.

Ik wil me inzetten voor een financieel gezonde gemeente, wonen/leefbaarheid, zorg, wegen- en verkeersveiligheid en duurzaamheid.

Reny Wietsma

10 Reny Wietsma

Als fractievoorzitter van het CDA wens ik u graag een gelukkig nieuw jaar.  In Teylingen ben ik 12 jaar raadslid en daarnaast actief als fysiotherapeut in Voorhout. Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen ben ik namens het CDA de wethouders kandidaat en nummer 10 op de lijst. Het contact met mensen geeft mij en vele anderen energie. Dat is te zien aan ons bloeiend verenigingsleven met vrijwilligers binnen sport, zorg en cultuur. Het maakt dat ik me hier thuis voel.

Belangrijk vind ik het om elkaar - juist in dit tijdperk van digitalisering - te blijven ontmoeten. Sport en bewegen is de basis voor ons fysiek en mentaal welbevinden.

Een groen rondje Teylingen staat in het CDA- verkiezingsprogramma, een sportief en verbindend rondje door de 3 dorpen. Door met ons mee te wandelen, kunt u kennismaken met de top 10 kandidaten van het CDA. Als dit binnen de regels lukt, kijk ik ernaar uit om u dan te ontmoeten.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.