Op stap met boeren, burgers en buitenlui (en natuurlijk ook ondernemers)

Door: Carla Hilverda- van Leeuwen

Teylingen, waar de bollenvelden ieder jaar weer kleur geven aan onze gemeente, is de plek waar ik het heerlijk vind om te vertoeven. Mijn voorouders waren boeren en buitenlui, mijn ouders ondernemer en ik voel mij vooral inwoner van Teylingen.

Meedenken over de verdere inrichting van de gemeente, het blijven vormgeven van onze kernen, duurzaamheid, veiligheid, stimuleren en ondersteunen van ondernemerschap, vrijwilligersbeleid en zorg voor oud en jong. Middels het raadslidmaatschap van het CDA wil ik iets voor Teylingen kunnen betekenen.

Met mijn achtergrond als zakelijk accountmanager in het bankwezen en voorzitter van Unicef ben ik gewend om met bedrijven, burgers, scholen, instellingen en vrijwilligers in contact te treden en samen actief naar oplossingen te zoeken.

Bedrijfsbezoeken, en daarmee bedoelen wij ook bezoeken aan scholen, instellingen, verenigingen enzovoorts, zijn voor het CDA een heel goed middel om te weten te komen wat er zoal leeft en waarmee wij de komende raadsperiode verder mee aan de slag moeten.

Er zijn al heel wat bezoeken afgelegd. Van een aantal is een verslag gemaakt in de media of op de website van het CDA. Binnenkort volgen er meer. Volgt u ons ook via de media, website, facebook of twitter? Laat ook als inwoner van Teylingen weten wat u bezig houdt. Uw mening wordt op prijs gesteld en u krijgt zeker een reactie van ons terug! 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.