Reny Wietsma - Biesbroek

Fractievoorzitter

Mijn naam is Reny Wietsma-Biesbroek. Geboren en getogen in Vogelenzang en sinds 1992 met veel plezier woonachtig in Voorhout. Ik ben getrouwd met Peter en wij hebben 2 zonen en een dochter. Inmiddels alle 3 studerend in Amsterdam. Na mijn VWO diploma ben ik fysiotherapeut geworden. Ik ben werkzaam in een leuke en professionele praktijk in Voorhout. Naast mijn werk probeer ik genoeg tijd vrij te maken voor mijn gezin, familie, vrienden en voor mijn hobby’s; hardlopen, schaatsen, tennissen en mijn racefiets.

Sinds 2010 ben ik raadslid voor het CDA in Teylingen en was ik actief in de commissie welzijn binnen de raad. Na de verkiezingen van 2018 heeft Peter Scholten het stokje over gedragen en ben ik fractie voorzitter geworden van het CDA. Nu is mijn aandachtsgebied de commissie bestuur, financiën en toerisme. Inwoners vertegenwoordigen en opkomen voor hun belangen zie ik als een mooie taak waar ik graag mijn steentje aan bijdraag.

Wat mij aanspreekt bij het CDA is dat het een partij is waar iedereen mee kan doen en waar ieder zijn talenten kan inzetten. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor een ander. Een partij die staat voor ‘omzien naar elkaar’

Ik hoop u graag binnenkort te ontmoeten.

Reny Wietsma,

Ludolph Bohlenstraat 50,

2215 XW Voorhout.

Telefoon; 06-22439332.

E-mail; renywietsma@gmail.com.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.