De Afdeling

CDA België-Luxemburg is een afdeling van het CDA dat activiteiten organiseert voor haar leden die woonachtig zijn in België en Luxemburg. De meeste activiteiten vinden plaats in Brussel en omstreken.

Regelmatig organiseert de afdeling lunchbijeenkomsten, informele borrels en debatavonden. Zij organiseert deze ook soms met andere politieke partijen in Brussel.

Het streven van de afdeling is om zoveel mogelijk CDA'ers die wonen, werken of stage lopen in België en Luxemburg te betrekken bij de politiek in Den Haag en Brussel en om andere CDA'ers te kunnen ontmoeten tijdens bijeenkomsten.


Bent u CDA-lid en woonachtig in België of Luxemburg en wilt u graag betrokken blijven bij de partij? Neem dan contact met ons op.[email protected]

Om lid te worden van onze afdeling is het belangrijk dat u uw adres doorgeeft aan het partijbureau en laat weten graag lid te willen zijn van onze afdeling.


Geen lid, maar geïnteresseerd in het CDA? U bent uiteraard van harte uitgenodigd om eens een bijeenkomst bij te wonen van de afdeling. Neemt u gerust contact met ons op.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.