07 mei 2014

Esther de Lange op tour door de provincie Noord-Holland

Esther de Lange bezoekt vandaag de provincie Noord-Holland. Tijdens haar campagnetour bezoekt zij alle provincies in Nederland.

Het bezoek aan Noord-Holland staat in het teken van ondernemerschap met speciale aandacht voor het MKB. Zo krijgt De Lange het ondernemersmanifest Europese Verkiezingen overhandigd door voorzitter Hans Biesheuvel van ondernemersorganisatie ONL in aanwezigheid van de burgemeester van Uitgeest dhr. Theo van Eijk. Het CDA hecht veel belang aan het midden- en kleinbedrijf (MKB), waarvoor de partij zelf eerder plannen presenteerde.

De overhandiging van het Ondernemersmanifest gebeurt op het bedrijventerrein van Agriport, vlakbij Medemblik, waar De Lange ´s middags ook een werkbezoek aan brengt.

Agriport 7 is een moderne projectlocatie voor grootschalige glastuinbouw. Esther de Lange krijgt een rondleiding en spreekt met ondernemers over welke rol Agriport speelt in Nederland en Europa en hoe belangrijk deze ondernemingen zijn voor de provincie Noord-Holland. De dag wordt afgesloten in café-restaurant Partycentrum Stam in Wognum waar het onderwerp "agrarisch ondernemen in Europa" op het programma staat.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.