01 maart 2022

Complimenten aan Stuurgroep MFA en Denktank Sint Maartenskerk

Vandaag is het nationale complimentendag. Voor ons jaarlijks een mooi moment om stil te staan bij alle mooie initiatieven en organisaties in onze gemeente. Zoveel vrijwilligers die een bedankje verdienen! Zonder organisaties en mensen tekort te doen, willen wij er vandaag twee in het zonnetje zetten.

De eerste is de stuurgroep MFA Brakel. Dit zijn de mensen die al jarenlang bezig zijn met het realiseren van een nieuw gebouw en een nieuwe locatie voor de Brakelse scholen en de voetbalvereniging die in Brakel en Zuilichem zit. Dank voor jullie enorme inzet, betrokkenheid en doorzettingsvermogen hierin. Jullie proberen Brakel toekomstbestendig te maken en de leefbaarbeid van Brakel te vergroten. Gesprekken met jullie zijn altijd positief.

Op de foto hiernaast zie je Hein de Kort met zijn zoontje Job die namens ons aan Ardie van Honk, lid van de stuurgroep, onze dankwoorden geeft en wat lekkers meegeeft voor de stuurgroep. Heel erg bedankt voor ons willen ontvangen en ons bij te praten over de huidige situatie!

De tweede groep mensen die we vandaag in het zonnetje willen zetten, zijn de vrijwilligers van de denktank Sint-Maartenskerk. Zij hebben de afgelopen jaren nagedacht over alle mogelijkheden die er zijn om de Sint-Maartenskerk een kerk van de stad te laten worden en de kerk toekomstbestendig te maken. Dank voor jullie enorme inzet, betrokkenheid en doorzettingsvermogen! Jullie werken zo mee aan een levendige stad en een kerk die er nog is voor de volgende generaties.

Vanavond hebben Hein, Stephan en Nadine een kaart met wat lekkers uitgereikt aan een deel van de leden van de denktank. Zie de foto bovenaan dit artikel. Heel erg bedankt voor ons willen ontvangen en ons bij te praten over de huidige situatie!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.