John van Wijgerden

Voorzitter

 

  • Mijn naam is John van Wijgerden. Geboren in Zuilichem en na een aantal jaren weggeweest te zijn woon ik met mijn partner weer met veel plezier in de Bommelerwaard, inmiddels in Kerkwijk.
  • Ik werk als manager Wonen en Zorg bij de Nationale ombudsman in Den Haag. Sinds 2018 ben ik voorzitter van onze lokale CDA afdeling. 
  • Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor de gemeenschap. Zeker in de Bommelerwaard met hechte gemeenschappen is dit van groot belang.Het CDA Zaltbommel realiseert zich als geen ander dat vrijwilligers en dorpsactiviteiten waardering moeten krijgen en ondersteuning daar waar dat nodig is. Van sportverenigingen tot natuurwacht en van kerkelijke activiteiten tot dorpsverenigingen. Of het nu om ouderen of jongeren gaat, het CDA Zaltbommel wil ervoor zorgen dat de mensen die zich hiervoor inzetten dat belangrijke werk ook kunnen blijven doen.
  • In onze tuin werken en genieten van de moestuin is voor mij erg ontspannend. Daarnaast ben ik actief als zanger in een vocaal ensemble. Het is heerlijk om samen met anderen muziek te maken en daar ook anderen van te laten genieten.

E: [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.