John van Wijgerden

Voorzitter

 

  • Mijn naam is John van Wijgerden. Geboren in Zuilichem en na de laatste 10 jaar in Rotterdam gewoond te hebben, woon ik sinds vier jaar met mijn partner weer in de Bommelerwaard, inmiddels met veel plezier in Kerkwijk.
  • Ik werk als manager bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, een onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Sinds mei vorig jaar ben ik voorzitter van onze lokale CDA afdeling. Daarnaast ben ik ook actief betrokken bij het jeugdwerk van de gereformeerde kerk in Zuilichem.
  • Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor de gemeenschap. Zeker in de Bommelerwaard met hechte gemeenschappen is dit van groot belang.Het CDA Zaltbommel realiseert zich als geen ander dat vrijwilligers en dorpsactiviteiten waardering moeten krijgen en ondersteuning daar waar dat nodig is. Van sportverenigingen tot natuurwacht en van kerkelijke activiteiten tot dorpsverenigingen. Of het nu om ouderen of jongeren gaat, het CDA Zaltbommel wil ervoor zorgen dat de mensen die zich hiervoor inzetten dat belangrijke werk ook kunnen blijven doen.
  • In onze tuin werken en genieten van de moestuin is voor mij erg ontspannend. Daarnaast ben ik actief als zanger in een vocaal ensemble. Het is heerlijk om samen met anderen muziek te maken en daar ook anderen van te laten genieten.

E: voorzitter@cdazaltbommel.nl

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.