04 maart 2022

Dank

De verkiezingen zijn bijna en daarom willen wij als fractie even terugblikken. De fractie bestond uit Diana Groeneveld-Rooijens als burgerlid, Nadine Koster als raadslid en Hein de Kort als fractievoorzitter en raadslid. Wij hebben jou en u met plezier vertegenwoordigd in de gemeenteraad. Wij hebben ons ingezet voor alle inwoners in onze gemeente Zaltbommel. Deze keer als partij in de oppositie. Altijd kritisch, scherp waar nodig, samenwerking gezocht waar nodig en altijd geprobeerd dit te doen met een positieve benadering. Soms met resultaat, soms ook niet. Dat is ook politiek.

Bij een aantal dossiers hadden we onze bedenkingen. Daarom hebben we bijvoorbeeld tegen het parkeerbeleid gestemd.

We haalden ook onze eigen successen met onder andere beleid voor kleine windmolens, anti-discriminatie, toegankelijke stoepen, steun voor vrijwilligers zoals een jeugdlintje, meer parkeerplekken bij het station en een toekomstplan voor de Sint Maartenskerk.

14 tot en met 16 maart mag u weer naar de stembus. Wij roepen u en jou op om dit ook te doen! Hopelijk komen we dan als partij terug in de raad. Jij of u mag van ons verwachten dat we vier jaar betrokken, met een luisterend oor, vastberaden en met de blik op de toekomst ons voor u of jou in zullen zetten.

Wij maken samen een vuist voor de toekomst! Morgen zullen we in Brakel en Zaltbommel rondlopen. Spreek ons gerust aan! En als laatste dank voor uw vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.